top of page
B&B Ibiza - een bed en business voor ondernemers voor werkvakanties en retreats.jpg

NIEUW!

Bed & Business Ibiza

Een oase van inspiratie waar ondernemers zich kunnen terugtrekken om te werken aan hun bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. De B&B is gelegen in een prachtige omgeving op Ibiza waar rust, creatie en natuur samenkomen.

Quinta Romkes - ondernemerscoach

Wat maakt dit concept zo speciaal?

Bed & Business Ibiza is een creatief concept bedacht door Quinta Romkes, Prestatie- & Ontwikkelingscoach voor startende en gevorderde ondernemers. Gelegen op het prachtige eiland Ibiza biedt Bed & Business een unieke combinatie van co-working en co-living voor ondernemers die de behoefte hebben aan rust en ruimte om te netwerken en samen te werken met andere ambitieuze professionals.

In de B&B van Quinta ligt de focus op Bewust Intuïtief Ondernemerschap. Ze gelooft dat onze persoonlijkheid en onderscheidende kwaliteiten de sleutel zijn tot succes, in ons persoonlijke leven en ook in het runnen van ons eigen bedrijf. Met haar ruime ervaring als ondernemer en haar achtergrond in psychologie en specialisatie in astrologie, numerologie en het Human Design systeem, helpt Quinta ondernemers bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel binnen hun eigen unieke bedrijfsconcept.

Aandacht en maatwerk

Met het nieuwe Bed & Business concept heeft Quinta haar passie voor gastvrijheid en expertise als ondernemer samengebracht, en creëert ze een unieke en inspirerende plek waar ondernemers zich kunnen ontspannen en tegelijkertijd ontwikkelen op veel verschillende levels.

Omdat we allemaal uniek zijn en verschillende kwaliteiten en behoeften hebben, gelooft Quinta in persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom biedt ze in de B&B verschillende mogelijkheden aan die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van creatieve brainstormsessies, innovatiestrategieën, filosofische inzichten, individuele probleemoplossende sessies en ook groepssessies om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit zit allemaal bij jouw verblijf inbegrepen!

B&B retreat center op Ibiza voor startende en gevorderde ondernemers die onder begeleiding
B&B retreat center op Ibiza voor startende en gevorderde ondernemers die onder begeleiding

De perfecte balans tussen werk en ontspanning

De B&B met zwembad is gelegen in een prachtige omgeving waar natuur en rust samenkomen. Je kunt hier genieten van wandel- en fietstochten, en diverse outdoor activiteiten.

De kamers zijn huiselijk en sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi en airconditioning. Op verschillende plekken in de B&B zijn er speciale werkruimtes waar je geconcentreerd kunt werken.

Naast werken aan jouw bedrijf, is het ook belangrijk om te ontspannen. Want een ontspannende geest is een gezonde geest! Daarom kun je bij Bed & Business Ibiza extra services bijboeken zoals yoga, meditatie, massages en wellness behandelingen. Op die manier kun je weer helemaal tot jezelf komen en met nieuwe energie aan de slag gaan met je bedrijf.

Verbinding & Samenwerken

De B&B biedt ook de mogelijkheid tot netwerken en samenwerken met ondernemers uit verschillende landen. Door de inspirerende omgeving en de verschillende faciliteiten en activiteiten, ontstaat er een natuurlijke connectie tussen de ondernemers die in de B&B verblijven. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, kennisdeling en nieuwe ideeën.

Kortom, Bed & Business Ibiza biedt een unieke combinatie van werken, ontspannen en netwerken op een prachtige locatie. Een inspirerende plek waar je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen en tegelijkertijd kunt genieten van rust, natuur en ontspanning.

B&B retreat center op Ibiza voor startende en gevorderde ondernemers die onder begeleiding
B&B retreat center op Ibiza voor startende en gevorderde ondernemers die onder begeleiding

IK HEB JOUW HULP NODIG

Beantwoord 3 vragen

Is dit concept iets is waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Zou jij jezelf trakteren op een werkvakantie op Ibiza? Dan wil ik jou uitnodigen 3 vragen te beantwoorden en mij te helpen een zo goed mogelijk concept neer te zetten.

En als dank krijg je mijn eBooks die je helpen je talent en passie te ontdekken, cadeau! Alvast bedankt en hopelijk tot snel op Ibiza!

MEER INFO

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page