top of page
de-cursus-bedrijfsconcept-uitbreiden-voor-gevorderde-ondernemers-is-beter-dan-business-coa

1-OP-1 TRAINING

Bedrijfsconcept Uitbreiden

Ben jij een gevorderde ondernemer en op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien? En kun je wel wat professionele begeleiding gebruiken bij het uitbreiden van jouw bestaande bedrijfsconcept? Dan maak ik graag kennis met jou.
 

Werken met Quinta

Quinta Romkes - ondernemerscoach

Sinds 2012 richt ik mij op het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsconcepten die gevorderde ondernemers helpen hun bedrijf naar het volgende niveau tillen. De 1-op-1 training ‘Bedrijfsconcept Uitbreiding’ is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het identificeren, evalueren en implementeren van nieuwe ideeën die de prestaties van jouw bedrijf kunnen verbeteren.

Ik ben ervaren in het begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen van concepten die hun concurrentievoordeel versterken. Tijdens de training richten we ons op het uitbreiden van het bestaande bedrijfsconcept met nieuwe diensten en het versterken van jouw bedrijfsstrategie, het verbeteren van je klantgerichtheid en het vergroten van jouw vermogen om nieuwe markten aan te boren.

Creativiteit is het antwoord

Mijn expertise is het bedenken van creatieve oplossingen die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. In deze training werken we nauw samen om ervoor te zorgen dat de training naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen, zodat je de maximale waarde uit jouw investering haalt.
 

Als je op zoek bent naar een manier om jouw bedrijf te laten groeien en te laten opvallen in een steeds competitievere markt, neem dan vandaag nog contact met mij op voor een inspirerende kennismaking en ontdek hoe ik jou kan helpen jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

cursus-bedrijfsconcept-uitbreiden-voor-gevorderde-ondernemers-door-ondernemerscoach-quinta
quinta-romkes-myndwork-new-age-healing.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bedrijfsconcept Uitbreiden

  • Duur: vier uur

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw investering: € 388,-

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page