top of page

HET MERKVERHAAL VAN 3811

Concepting, ontwerp & strategie

3811 is hét intuïtieve en spirituele branding en marketingbureau voor startende én gevorderde ondernemers die met hun talent of innovatieve ideeën de wereld, beetje bij beetje, mooier en gezonder willen maken. 3811 ontwikkelt merken en branding strategieën de New Age way.

quinta romkes levenspadnummer 3811 dan millman

Quinta Romkes

Intuïtief Ontwerper & Merk Strateeg

abstract design for webpage 1.jpg

Het begon in 2012

In 2012 startte de Nederlandse Quinta Romkes haar carrière als grafisch ontwerper en ontwikkelde zich tot merkontwikkelaar en strateeg. In de afgelopen tien jaar heeft zij met meer dan 700 ondernemers en bedrijven mogen werken in de meest uiteenlopende branches.

De rode draad

Quinta is altijd een creatief visionair geweest met ideeën die door anderen bewonderd werden. Of het nu ging om kunstzinnige creatie, het creëren van mogelijkheden of sfeer creatie, creëren is altijd de rode draad geweest in haar leven.

Van hobby naar professional

Ook al heeft Quinta psychologie gestudeerd en wilde zij later psycholoog worden en mensen helpen, intuïtief is zij een ander pad ingeslagen. In 2012 begon Quinta met het ontwerpen van digitale visuals, just for fun, en zo ontdekte zij dat kunstzinnige creatie haar leven meer betekenis geeft. 

Een bron van inspiratie

Quinta wordt gedreven door een unieke combinatie van creatieve talenten en kennis van psychologie. En sinds zij is geëmigreerd naar Spanje (in 2017) en daarna naar Ibiza (in 2020), is zij geïnspireerder dan ooit. De verschillende culturen en levensstijlen waar zij dagelijks mee in aanraking komt, verbreden haar visie. 

Numerologie

In 2019 kwam Quinta voor het eerst in aanraking met numerologie en het Levensdoel Systeem van Dan Millman. In numerologie heeft ieder nummer een betekenis, veel van de interpretatie komt van de Griekse filosoof Pythagoras. Pythagoras, het meest bekend om zijn wiskundige werk, associeerde getallen met eigenschappen, kleuren en veel andere dingen.

Levenspadnummer

Quinta ontdekte dat zij werkt met levenspadnummer 38/11. De cijfers voor de schuine streep geven inzicht in levenslessen die we moeten overkomen. De cijfers na de schuine streep geven inzicht in ons levensdoel, de reden waarvoor we zijn geboren.

betekenis nummer 3 in numerologie

Expressie

& Sensitiviteit

betekenis nummer 8 in numerologie

Invloed

& Overvloed

betekenis nummer 11 in numerologie

Dubbele Creativiteit & Veiligheid

Degenen op het 38/11-levenspad zijn hier op aarde om creativiteit met materiaal succes te combineren, om te leren hun macht toe te passen en hun energie met compassie en vrijgevigheid te uiten. De meeste 38/11-en zijn geboren leiders die beschikken over de belangrijke eigenschappen autoriteit, sensitiviteit en creativiteit – eigenschappen die kunnen helpen elk probleem op te lossen. Ze kunnen anderen leiden door middel van hun van nature krachtige geest en hun creatieve ideeën. Het zijn kundige uitvinders, vernieuwers en leiders op creatieve gebieden zoals de zakenwereld of de schone kunsten.

Bron: 'Het leven waarvoor je geboren bent' van Dan Millman

De succesfactor

Na het inlezen van haar levenspad nummer, een soort bevestiging dat zij precies deed waarvoor ze geboren is, omarmde Quinta haar persoonlijkheid als succesfactor. Meer gemotiveerd dan ooit begon ze met het schrijven van eBooks en het ontwikkelen van cursussen omtrent intuïtief ondernemerschap en (personal) branding. 

Rebranding

Eind 2021 besloot Quinta, na tien jaar, haar ontwerp- en adviesbureau Q Designs te rebranden. Een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuw logo en een vernieuwd bedrijfsconcept. En zo ging Q Designs verder als 3811 Concepting & Design. Een naam die niet alleen recht doet aan de resultaten die worden beloofd, maar ook alles omvat waar Quinta als persoon voor staat. 

  • Creativiteit

  • Communicatie

  • Sensitiviteit

  • Overvloed

  • Invloed

graphic designer and creative concepting branding strategist.jpg

Let's ELEVEN8 your brand

 

You get it?

bottom of page