top of page
merkidentiteit-ontwikkeling-en-professioneel-logo-design.jpg

MERKIDENTITEIT EN LOGO

ONTWIKKELING & ONTWERP

In de afgelopen tien jaar heeft 3811 Concepting & Design zich gespecialiseerd in merk gedreven ontwerp en strategie voor ondernemers die groot durven te denken en het graag persoonlijk houden. Ons creatieve team van senior grafisch ontwerpers is sterk in het ontwikkelen van logo’s en branding elementen waarin jouw doelgroep zich herkent.

logo-en-huisstijl-ontwerp-en-merk-identiteit-ontwikkeling.jpg

Stap één: diepgang en strategie

Wij werken het liefste met en voor ondernemers die wij goed begrijpen. Daarom starten wij altijd met een strategiesessie van 180 minuten waarin we, door jouw ogen, jouw ideale klant leren kennen, hoe jouw diensten het probleem van jouw doelgroep oplossen en wat jij wil bereiken met jouw bedrijf.

Onze ervaring is dat het tijdens zo’n sessie vaak al helder wordt voor zowel ons als voor jou als opdrachtgever hoe het logo eruit mag zien. De kleuren, de vorm en zelfs het lettertype. En als extra cadeautje rollen er vaak ook toffe slogans uit die je kunt gebruiken in je branding strategie.

Stap twee: Ontwerp

Na deze diepgaande kennismaking kunnen wij aan de slag met de eerste logo opzetjes. Binnen drie weken ontvang je onze eerste brainwaves waarop jij je feedback kunt geven. Wij werken net zolang door tot jij tevreden bent maar onze ervaring is dat we na gemiddeld drie feedbackronden tot het gewenste resultaat komen.
 

huisstijl-ontwerp-bonifique-lelystad.jpg

TIP!

Combineer onze logo en huisstijl ontwerpdiensten met de Thinkshop Bedrijfsconcept Ontwikkeling en ontvang € 311 korting!

Logo-ontwerp-financieel-coach.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Logo & Huisstijl Ontwerp

  • Levertijd: maximaal acht weken

  • Onbeperkt aantal feedbackronden

  • Wij garanderen 100% tevredenheid voor één vaste prijs

  • Bestanden aangeleverd in AI, EPS, PDF, JPEG en PNG

  • Wij doen afstand van ons intellectuele eigendomsrecht

  • Jouw investering: € 883,-

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page