top of page
Ondernemers Reading Met Numerologie, Astrologie en Human Design - persoonlijkheidstest voo

JOUW BLUEPRINT VOOR SUCCES

ONDERNEMERS READING

Door middel van numerologie, astrologie en het Human Design systeem ontdekken we samen wat jij de wereld te bieden hebt en op welke wijze jij succesvol kunt zijn als zelfstandig ondernemer.

levenspad-en-purpose-reading-voor-ondernemers.jpg

Voor de startende ondernemer

Wil jij graag je eigen onderneming starten maar weet je niet zo goed wat? De Ondernemers Reading is een fantastische tool om inzicht te krijgen in jouw levensdoel zodat je daarop een uniek bedrijfsconcept kunt baseren waarin je al je talenten, kennis en ervaring optimaal benut.

Deze speciale reading helpt je essentiële zelfkennis opdoen en leert je vertrouwen op je eigen talenten en kracht. Na deze reading heb je inspiratie opgedaan en een flinke boost aan zelfvertrouwen gekregen waardoor je met heel veel positieve energie zelfstandig aan de slag kunt met het ontwikkelen van je eigen unieke bedrijfsconcept.

Ook voor de gevorderde ondernemer

Deze speciale reading is ook uitstekend inzetbaar wanneer je al actief bent met je eigen bedrijf en graag meer vertrouwen en geluksgevoel binnen het ondernemerschap wil ervaren. Deze uitgebreide reading geeft je de boost die je nodig hebt voor het aantrekken van positieve resultaten en de energie om er vol goede moed tegenaan te gaan.

Gebruik deze reading als leidraad voor het ontwikkelen van een unieke marketingstrategie dat past bij jouw persoonlijkheid. Na de één op één sessie heb jij je doelen helder en genoeg inspiratie voor een effectieve klantenwerving strategie.

 

quinta-romkes-myndwork-new-age-healing.jpg
Ondernemers Reading Met Numerologie, Astrologie en Human Design - persoonlijkheidstest voo

PRAKTISCHE INFORMATIE

ONDERNEMERS READING

  • Duur: twee uur

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw blueprint van ongeveer 25 pagina’s via email

  • Jouw investering: € 183,- 

MEER INFO

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page