top of page
cover van de ondernemerscursus bewust intuitief ondernemen door Quinta Romkes.jpg

ONDERNEMERSPROGRAMMA

BEWUST INTUITIEF ONDERNEMEN

Het meest complete programma voor startende en gevorderde ondernemers ontwikkeld door merkontwikkelaar en marketingstrateeg Quinta Romkes.

hoofdstuk-1-van-de-cursus-bewust-intuitief-ondernemen-1.jpg

Direct goed van start

Na het afronden van dit vier weekse programma heb jij een winstgevend bedrijfsconcept dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke kwaliteiten, passies en levensdoelen. Je hebt een verdienmodel met verschillende inkomstenbronnen zodat je geniet van meerdere inkomstenstromen voor meer financiële vrijheid. En je hebt een geautomatiseerd klantenwerving systeem op papier voor een constante stroom van potentiële kopers zonder dat jij actief op zoek moet naar klanten.

HET PROGRAMMA

WEEK 1

Jouw passie, talent en potentieel

Door middel van een Ondernemers Reading krijgen we inzicht in jouw levensdoel en de kwaliteiten die van nature aanwezig zijn in jouw persoonlijkheid. Deze informatie gebruiken we om een uniek bedrijfsconcept voor jou te ontwikkelen waarin je al je talenten, kennis en ervaring optimaal benut.

losse 2.png

WEEK 2

Doelgroep, dienstenaanbod en verdienmodel

We brengen jouw ideale klant in kaart en ontwikkelen diensten die hun ‘probleem’ oplossen. We bepalen tarieven voor de ontwikkelde diensten en onderbouwen de tarieven met sterke USP’s (Unique Selling Points) zodat het verkoopproces heel eenvoudig wordt.

Aan de hand van de ontwikkelde diensten en gekozen doelgroep, zetten we een verdienmodel voor jou op papier met verschillende inkomstenbronnen zodat je kunt genieten van meerdere inkomstenstromen. Hieronder valt onder andere een passieve inkomstenstroom.

betekenis nummer 3 in numerologie

WEEK 3

Funneling

We zetten een strategie op papier waarmee je een constante stroom van potentiële kopers creëert. Deze strategie helpt je ook bij het verzamelen van emailadressen zodat je emailmarketing (nieuwsbrieven) kunt gaan inzetten.

Tijdens deze les bedenken we een aantrekkelijke customer journey waarmee je jouw ideale klant op subtiele wijze kennis laat maken met jouw merk en hen inspireert tot kopen over te gaan zonder dat je actief moet verkopen.


Wat gaan we doen?

 • Weggevertje(s) bedenken

 • De customer journey (volgorde) bepalen

 • Landingspagina structuur uitdenken

 • E-mailreeks met upselling op papier zetten

losse 4.png

WEEK 4

Sociaal Bewijs & Personal Branding

In deze les gaan we samen aan de slag met het realiseren van zoveel mogelijk sociaal bewijs. Sociaal bewijs kun je onderverdelen in online en offlineactiviteiten met sociaal bewijs bedoel ik alles wat te vinden is over jou én je bedrijf en wat bewijst dat:

 1. Jouw bedrijf echt bestaat en echte klanten bedient

 2. Jouw bedrijf het resultaat en de kwaliteit levert dat het belooft

 3. Jouw bedrijf de investering van de klant waard is ​

Hierbij hoort onder andere de structuur en inhoud van je website, we gaan de eerste recensies verzamelen (zelfs als je nog geen klanten hebt) en natuurlijk social media inrichten, optimaliseren en een content strategie op papier zetten.

We gaan ons ook richten op jouw persoonlijke presentatie skills en zowel online als offline aanwezigheid. We bepalen jouw personal branding strategie dat aansluit op jouw persoonlijke kernwaarden en waar jouw ideale klant zich door aangetrokken voelt. Hierbij hoort ook zakelijk netwerken én zelfs socializen.

Het resultaat

Na het afronden van het programma heb jij een operationeel bedrijf met omzet en klanten waar jij energie van krijgt en een constant gevoel van voldoening. Dankzij jouw uitgebreide verdienmodel ben je niet afhankelijk van slechts één inkomstenbron waardoor je financiële vrijheid ervaart.

Tijdens het programma heb jij een creatieve denkwijze ontwikkeld die jou helpt je bedrijf constant te verbeteren en uit te breiden voor méér succes, winst, vrije tijd en (mentale)gezondheid. Het klanten werven gaat je vanaf nu veel makkelijker af en je zult er meer plezier in beleven dankzij een doelgerichte en strategisch slimme aanpak.

ondernemerscursus-verdienmodel-2.jpg

RECENSIES VAN ONDERNEMERS

Wij hebben de cursus gevolgd en hebben er veel van geleerd! Vooral de onderdelen "sociaal bewijs, klanten werven en klanten behouden waren voor ons gevorderde ondernemers erg waardevol. De cursus is uitgebreid en leest zelfs voor mensen met dyslexie prettig. Wij zijn enorm geïnspireerd geraakt. Het heeft ons geleerd om met andere ogen naar ons bedrijf te kijken en doen beseffen dat we dingen anders moeten aanpakken voor meer succes. Zéker voor starters zouden wij de cursus aanbevelen en is het de investering zeker waard.

 Lisa de Groot - Eigenaar The Big Gifts

cover ondernemers cursus bewust intuitief ondernemen door Quinta Romkes vierkant.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

BEWUST INTUITIEF ONDERNEMEN

 • Duur: 20 uur verdeeld over vier weken

 • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

 • Online of op locatie op Ibiza

 • Eén op één (privé)

 • Jouw investering: € 1318,-

Praktische info

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page