top of page
6-weken-online-ondernemers-training-met-quinta-romkes.jpg

THINKSHOP

BEDRIJFSCONCEPT ONTWIKKELING

Professionele begeleiding bij het opstarten van jouw eigen unieke bedrijfsconcept inclusief doelgroep bepaling, ontwikkeling van diensten afgestemd op jouw ideale klant en een winstgevend verdienmodel.

myndmap workshop met quinta romkes.jpg

Bepaal wie jouw ideale klant is en ontwikkel een aanbod aan diensten

We brengen jouw doelgroep in kaart en ontwikkelen diensten die hun ‘probleem’ oplossen. We bepalen tarieven voor de ontwikkelde diensten en onderbouwen de tarieven met sterke USP’s (Unique Selling Points) zodat het verkoopproces heel eenvoudig wordt.

Verdienmodel met meerdere inkomstenstromen

Aan de hand van de ontwikkelde diensten en gekozen doelgroep, zetten we een verdienmodel voor jou op papier met verschillende inkomstenbronnen zodat je kunt genieten van meerdere inkomstenstromen. Hieronder valt onder andere een passieve inkomstenstroom.

Om jou te stimuleren en motiveren financiële doelen te stellen en deze te behalen, ontvang je de Omzet Jaarkalender, ontwikkeld door 3811 Concepting & Design.

Gratis Omzet Kalender voor ondernemers mock up 1.jpg

TIP!

Voordat je in deze creatieve Thinkshop investeert, adviseer ik je om te starten met een Ondernemers Reading. Deze speciale reading helpt je op een dieper niveau ontdekken wat jij de wereld te bieden hebt en op welke wijze jij succesvol kunt zijn als zelfstandig ondernemer.

quinta-romkes-myndwork-new-age-healing.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

THINKSHOP BEDRIJFSCONCEPT ONTWIKKELING

Na deze creatieve Thinkshop weet jij precies wie jouw ideale klant is en heb jij een uniek bedrijfsconcept volledig afgestemd op jouw persoonlijke kwaliteiten, passies en levensdoelen. Deze interactieve Thinkshop vormt ook de fundering voor écht goede salesteksten en een communicatiestijl die jouw ideale klant begrijpt.

  • Duur: vier uur

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw investering: € 388,-

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page