top of page
marketing training en branding op workation in Ibiza.jpg

Workation Ibiza

Een geheel verzorgd focusweekend voor ondernemers inclusief trainingen en business coaching door merkontwikkelaar en marketingstrateeg Quinta Romkes.

Ben jij toe aan (nieuwe) inspiratie, een motiverende boost en een doelgericht plan?

Je bent al een tijdje aan het ondernemen, je bent gemotiveerd en je weet dat je heel graag verder wilt groeien met je bedrijf, maar hoe? Het is logisch dat je soms een punt bereikt waarop je ongeïnspireerd bent, onzeker of zelfs geblokkeerd waardoor je stil lijkt te staan.

Een Workation op Ibiza brengt je nieuwe inzichten, vernieuwde energie, orde op zaken, een actieplan en vooral een heleboel nieuwe ideeën om jouw bedrijf nieuw leven in te blazen en (nog) meer succes aan te trekken.

Ervaringen van deelnemers

Absoluut een aanrader!! In november 2019 mocht ik op bezoek voor een één op één bedrijfscoaching in Spanje. Ik kan je vertellen, het was veruit de beste beslissing uit mijn carrière als ondernemer, eentje die ik alle ondernemers gun!

Recensies

Quinta Romkes

Als marketingspecialist en creatief ondernemer met bijna twaalf jaar ervaring, kijk ik met een heel andere blik naar jouw bedrijf dan jijzelf. Heel simpel gezegd nemen we samen jouw bedrijf onder de loep en ontdekken we waar jij kansen en geld laat liggen. Tijdens de trainingen en één op één sessies inspireer ik je en daag ik je uit om zaken op een andere manier te bekijken waardoor je nieuwe kansen voor jezelf creëert. Daarnaast geven de outdoor activiteiten en de groepsdynamiek jou de extra boost die je nodig hebt om er weer vol tegenaan te gaan.

Wat gaan we doen?

In groepsverband

 

 • Thinkshop Bedrijfsconcept Ontwikkeling & Optimalisatie
  We brengen jouw ideale klant in kaart en ontwikkelen diensten die hun ‘probleem’ oplossen. We bepalen tarieven voor de ontwikkelde diensten en onderbouwen de tarieven met sterke USP’s (Unique Selling Points) zodat het verkoopproces heel eenvoudig wordt. Aan de hand van de ontwikkelde diensten en gekozen doelgroep, zetten we een verdienmodel voor jou op papier met verschillende inkomstenbronnen zodat je kunt genieten van meerdere inkomstenstromen. Hieronder valt onder andere een passieve inkomstenstroom. Klik hier voor meer informatie over de Thinkshop Bedrijfsconcept Ontwikkeling & Optimalisatie

 • Thinkshop Funneling
  We zetten een strategie op papier waarmee je een constante stroom van potentiële kopers creëert. Deze strategie helpt je ook bij het verzamelen van emailadressen zodat je emailmarketing (nieuwsbrieven) kunt gaan inzetten. Tijdens deze creatieve Thinkshop bedenken we een aantrekkelijke customer journey waarmee je jouw ideale klant op subtiele wijze kennis laat maken met jouw merk en hen inspireert tot kopen over te gaan zonder dat je actief moet verkopen. Klik hier voor meer informatie over de Thinkshop Funneling.

 • Training Sociaal Bewijs & Personal Branding
  In deze training gaan we samen aan de slag met het realiseren van zoveel mogelijk sociaal bewijs. Hierbij hoort onder andere de structuur en inhoud van je website, we recensies verzamelen en natuurlijk social media optimalisatie en een content strategie. We gaan ons ook richten op jouw persoonlijke presentatie skills en zowel online als offline aanwezigheid. We zetten een personal branding strategie op papier dat aansluit op jouw persoonlijke kernwaarden en waar jouw ideale klant zich door aangetrokken voelt. Klik hier voor meer informatie over de Training Sociaal Bewijs & Personal Branding.

 • Drie keer lunch en dinner op bijzondere plekken op het eiland

 • Kundalini Activation Sessie van 90 minuten

 • Natuurwandelingen en hikes

Eén op één

 

een-workation-in-ibiza-is-een-werkvakantie-voor-ondernemers.jpg

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt schenken!

Vijf waanzinnige redenen om jezelf een
Workation cadeau te doen

 • De Workations van 3811 zijn gericht op intuïtief ondernemerschap vanuit talent en passie. Jouw persoonlijkheid is het geheime ingrediënt voor overvloed en succes. Je onderneemt tenslotte vanuit je essentie, dat kan niet fout gaan.

 • Quinta gebruikt de MYNDWORK™ methode om jou het pad dat jij mag bewandelen aan jou te tonen en ze geeft je de juiste handvatten mee om niet van dat pad te raken. Het effect van de Workation is lifechanging.

 • Wanneer je op Workation komt bij Quinta beland je in haar oneindige creatieve en opbouwende energie gecombineerd met bijna 12 jaar ervaring als creatief ondernemer en branding specialist.

 • De investering die je maakt is zakelijk en kan dus volledig afgeschreven worden, belastingvoordeeltje!

 • En Ibiza, sja. What else do you need?

workations voor ondernemers in Ibiza met business coach Quinta Romkes.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

WORKATION IBIZA

 • Duur: vrijdag tot en met zondag (van 9:00 tot 21:00)

 • Je verblijft in een typisch Spaanse villa met twee andere ondernemers

 • Je hebt een eigen privékamer

 • Inclusief 3 dagen ontbijt, lunch en diner

 • Inclusief airport pick-up en drop-off

 • Trainingen & Thinkshops

 • Privé 1 op 1 strategiesessie

 • Exclusief vliegtickets

 • Jouw investering: € 1838,- 

een-driedaagse-workation-op-ibiza-bij-quinta-romkes

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan voor één van de datums.

Ik werk met groepjes van maximaal drie ondernemers zodat ik veel één op één aandacht kan geven. Wacht dus niet te lang met aanmelden want voor je het weet is de datum van jouw voorkeur volgeboekt!

Hoe heb je ons gevonden?
In welke datum ben je geïnteresseerd?

Ontvangen! Ik neem spoedig contact op.

Aanmelden Workation
Nieuwsbrief Workation
quinta-romkes-myndwork-new-age-healing.jpg

Eerst kennismaken?

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page